Sony surround receiver STRDH790.CEL kopen

Sony surround receiver STRDH790.CEL 000000000000245221 kopen met voordeel

 Audio en hifi kopen

7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem
Dolby Atmos® & DTS:X™: de bioscoop bij u in huis
Geef uw home-entertainmentsysteem een bioscoop-upgrade met de STR-DH790 7.2-kanaals AV-ontvanger. Ervaar dezelfde, allesomvattende Surround Sound als in de bioscoop, met Dolby Atmos en DTS:X-ondersteuning. Bovendien is de beeldkwaliteit uitstekend, geschikt voor een 4K HDR-doorvoer.
De volgende stap in surround sound
Met ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X krijgt u een Surround Sound zoals in de bioscoop. Een vol, levensecht en allesomvattend geluid.
Een flexibele opstelling voor elke woning
Het maakt niet uit met welke ruimte of opstelling u werkt, de flexibele STR-DH790 werkt met uw speakers mee en zorgt voor een alomvattend verbluffend geluid.
Overweldigend 5.1.2-kanaals geluid vanuit elke hoek
Beleef elke scène alsof u er middenin zit, met een meeslepend 5.1.2-kanaals surround-speakersysteem dat levensechte audio weergeeft vanuit iedere hoek, zelfs van boven.
Superieur geluid met geavanceerde DCAC
Als u met verschillende speakercombinaties werkt, zorgt onze naadloze automatische kalibratietechnologie voor overal dezelfde hoge geluidskwaliteit. Automatische fasesynchronisatie lijnt de fasekenmerken van uw speakers uit met de voorste linker- en rechterspeakerkanalen voor een effectievere Surround Sound-ervaring.
Een helderder beeld dankzij HDR (groot dynamisch bereik)
Met ondersteuning voor HDR-doorvoer (groot dynamisch bereik) geniet u van een ongelofelijke verbetering in beeldcontrast en -helderheid. Gedetailleerdere donkere en lichte gebieden maken het beeld nog gedetailleerder en brengen kleuren tot leven. De nieuwste HDR-standaarden, zoals HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) en Dolby Vision™, worden ondersteund.
Consistent hoge 4K-kwaliteit
4K-kwaliteit van bron tot scherm — met de 4K-doorvoerfunctie, compatibel met HDCP 2.2, gaan signalen door de ontvanger zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit.
Slimmere Bluetooth®-connectiviteit
Niet alleen maakt u via Bluetooth® verbinding met de STR-DH790 en streamt u al uw favoriete nummers, maar met Bluetooth® Standby schakelt u uw ontvanger ook rechtstreeks in vanaf uw gekoppelde smartphone of tablet.
De perfecte fit voor uw home-entertainment
De STR-DH790 is ontworpen om naadloos in uw bestaande home-entertainment te passen. Met een dunner profiel en boordevol in- en uitgangen hoeft u alleen maar in te pluggen en te genieten van bioscoopkwaliteit vanaf uw bank.
Soepele bediening
Het dunne, subtiele bedieningspaneel past perfect bij elke inrichting.

Sony Audio en hifi

Ean 4548736068209
SKU

Audio en hifi

Sony

EUR

Receiver

Actieprijs vandaag : 322.00 Euro

Ga naar Sony surround receiver STRDH790.CEL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *