DOUBLEDEAL: HEOS AVR LIFESTYLE RECEIVER HOMECINEMA SYSTEEM – KLIPSCH & HEOS kopen

DOUBLEDEAL: HEOS AVR LIFESTYLE RECEIVER HOMECINEMA SYSTEEM – KLIPSCH & HEOS 3040 kopen met voordeel

 Home cinema kopen

HEOS AVR
Installeer de gratis HEOS by Denon app op zoveel smartphones of tablets als je zelf wilt om gebruik te maken van de krachtige multi-room speaker mogelijkheden. Groepeer twee of meerdere ruimtes om hetzelfde nummer perfect gesynchroniseerd via het multi-room audio systeem in deze ruimtes af te spelen in Party Modus. Of speel een ander nummer op iedere speaker, in iedere ruimte wanneer iedereen wil dansen op zijn eigen favoriete nummer.

HEOS HI-RES
De HEOS speakers, HEOS Link en de HEOS Amp hebben nu de mogelijkheid om hoge resolutie audio bestanden af te spelen voor de ultieme luisterervaring vanaf je apparaten verbonden met je netwerk of USB. Luister naar ongecomprimeerde WAV (PCM), ALAC (Apple Lossless Audio Codec) en FLAC (Free Lossless Audio Codec) bestanden tot 24-bit/192-kHz en binnenkort ook DSD (DSD is het audio coding formaat van SACD) en AIFF (Audio Interchange File Format) audio bestanden.

PERFECTE SYNCHRONISATIE
Microseconden doen er toe: om een fantastische luisterervaring te leveren met meerdere HEOS speakers tegelijkertijd, moet elke HEOS speaker perfect gesynchroniseerd zijn. Gebaseerd op jaren van nauwgezet onderzoek, levert HEOS een ongeëvenaarde synchronisatie tussen alle speakers in microseconden.

SUPERIEUR VAKMANSCHAP
HEOS is het product van een obsessie met audio en de liefde voor muziek. Maar ook het product van intense samenwerking binnen ons Denon engineering-team en de beste componenten, speciaal geselecteerd zodat ze elk hun perfecte rol kunnen spelen in onze vooruitstevende en unieke ontwerpen.

HEOS 1
De HEOS 1 is de meest compacte alles-in-één luidspreker van het HEOS systeem en is daarmee ideaal voor de kleine kamers in je huis maar ook als draagbare luidspreker die je overal mee naartoe kunt nemen. De HEOS 1 is vochtbestendig en daarmee ook geschikt voor op de badkamer.

Met de optionele go-pack breidt je de HEOS 1 uit met een accu en bluetooth functionaliteit zodat je de luidspreker mee kunt nemen naar de tuin of op vakantie. Dankzij de inbegrepen “Splashguard” wordt de HEOS 1 tevens waterafstotend.

Zoals bij elke HEOS speler is er ondersteuning voor diverse streaming diensten zoals Spotify en Tidal, Internetradio en streaming van je eigen muziekcollectie via de USB ingang of vanaf het netwerk.

KLIPSCH: RP-250C CENTERSPEAKER – ZWART
De zwarte Klipsch RP-250C is in feite een wolf in schaapskleren. En dat bedoelen we positief. In zijn MDF-kast met een afwerking van ebbenhout en kersenhout huizen maar liefst twee 5,25- inch Cerametallic™ woofers. In combinatie met de 1-inch titanium LTS-tweeter is dit meer dan genoeg voor accurate weergave van de dialogen in films en de zang in jouw favoriete muziekalbums. Een prima basis voor een ongeëvenaard surround-systeem.

Dus stuur je vrienden een WhatsApp en sla de popcorn maar alvast in, want deze centraal- luidspreker moet je natuurlijk op passende manier inwijden. Dat worden vele onvergetelijke filmavonden bij jou op de bank. Met een vermogen van 150 Watt blaast deze luidspreker uit Klipsch’ Reference Premiere-serie jouw haar recht overeind. Een investering in de Klipsch RP- 250C verdien je in de vele jaren die deze krachtpatser meegaat ruimschoots terug in audiogenot. Bestel hem vóór 17:00 uur en je hebt hem de volgende werkdag al bij jou op de stoep staan.

SPECIFICATIES KLIPSCH RP-250C CENTERSPEAKER

  • 1-inch titanium LTS-tweeter
  • Voor muziek, games en films
  • Twee 5,25-inch Cerametallic™ woofers

Type: RP-250C, RP250C, RP250, 250C, RP-250 C, RP 250 C, RP250-C

KLIPSCH: RP-150M BOEKENPLANK SPEAKERS – 2 STUKS – ZWART
Klipsch is al een topmerk als het gaat om luidsprekers, maar met de Reference Premiere-serie doet het Amerikaanse speakermerk er een schepje bovenop. De ervaren ingenieurs van Klipsch maken optimaal gebruik van de beste componenten en de nieuwste technologieën om een ongeëvenaarde geluidsbelevenis te creëren. Eén van de indrukwekkende luidsprekers uit deze serie is de zwarte Klipsch RP-150M, die je eenvoudig vanuit huis bestelt bij Doublepoint.

Met deze luidspreker op jouw boekenplank ervaar je films, muziek en videogames als nooit tevoren. De 5,25-inch Cerametallic™ woofer en de 1-inch titanium LTS-tweeter dragen zorg voor een levensechte geluidsweergave, waardoor zelfs bij de meest verstokte audiofiel het water in de mond loopt. Denk aan bioscoopkwaliteit in een compacte kast die er ook nog eens bijzonder fraai uitziet. Dus waar wacht je nog op? De Klipsch-doos kan morgen al op een steekwagen bij jou op de stoep staan. Want zo snel zijn we bij Doublepoint.

SPECIFICATIES KLIPSCH RP-150M BOEKENPLANK SPEAKERS

  • Kast: MDF
  • Voor films, muziek en videogames
  • Afwerking: ebbenhout

Type: RP-150M, RP150M, RP150, 150M, RP-150 M, RP 150 M, RP150-M

Heos Home cinema

Zwart
Ean 4951035063201
SKU DOUBLEDEALHEOSAVR1

Medium

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

1
Home cinema

Heos
22.9200

Zwart
Medium
496.00

EUR
Heos

Home cinema systemen

Actieprijs vandaag : 1440.00 Euro

Ga naar DOUBLEDEAL: HEOS AVR LIFESTYLE RECEIVER HOMECINEMA SYSTEEM – KLIPSCH & HEOS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *