SkyTec geluidsinstallatie “Small DJ” met o.a. Bluetooth mixer kopen

SkyTec geluidsinstallatie “Small DJ” met o.a. Bluetooth mixer 2950 kopen met voordeel

  kopen

Skytec geluidsinstallatie “Small DJ” met o.a. Bluetooth mixer. De naam zegt het al, dit is de perfecte set voor de vaders en/of moeders die niet de hele tijd in het gebonk van hun “kleine DJ” willen zitten. Natuurlijk gun je je zoon of dochter een glansrijke carrière maar niet ten koste van alles, vooral niet van jouw rust als ouder. Om die reden hebben wij deze set samengesteld. De set is voorzien van alle benodigde kabels zodat je ook van de aanschaf geen hoofdpijn hoeft te krijgen. De set wordt geheel plug-and-play geleverd, makkelijk toch?
De perfecte DJ set, ook voor ouders

De “Small DJ” set bestaat uit o.a. uit een uitgebreide Bluetooth mixer met verschillende geluidseffecten, een ingebouwde USB/SD MP3 speler, equalizer en uiteraard meerdere ingangen voor het aansluiten van allerlei apparatuur. Maar hoe uitgebreid deze mixer ook is, het geluid komt uiteindelijk uit de speakers en daar hebben we, speciaal voor de ouders, op “bezuinigd”. Natuurlijk komt er geluid uit de speakers anders valt er weinig te DJ’en maar bij deze set is dat geluid niet voorzien van zware dreunende bassen. Ook is het max. volume niet drie straten verderop nog te horen. Zo geniet je als ouder(s) ’s avonds van je favoriete tv programma zonder vervelend gedreun op de achtergrond. En, ook niet geheel onbelangrijk, het is ook nog eens goed voor de oren van je zoon of dochter.

Om de set compleet te maken is de set voorzien van een microfoon en ook een hoofdtelefoon. De hoofdtelefoon is uiteraard inbegrepen omdat een DJ natuurlijk niet zonder hoofdtelefoon kan (maar ook omdat het dan altijd nog mogelijk is om jouw kleine DJ een hoofdtelefoon op te laten zetten mocht je er tóch nog last van hebben).

De “Small DJ” set is dus een perfecte starterset voor alle DJ’s die eerst eens willen “snuffelen” én voor ouders die zonder gedreun van hun vrije tijd willen genieten.

Deze set bestaat uit:1x Vonyx 2-weg luidsprekerset voor wand en plafondmontage 240 watt zwart1x SkyTec 2 x 150W DJ PA versterker SPL300 1x Vonyx STM2270 DJ Mixer met Bluetooth, MP3 & geluidseffecten1x Fenton DJ Accessoire Kit MK-II1x SkyTronic Audiokabel: 2x RCA – 2x RCA 1.2m

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Vonyx 2-weg luidsprekerset voor wand en plafondmontage 240 watt zwart

Vonyx 2-weg luidsprekerset voor wand en plafondmontage 240 watt zwart. Een compact uitgevoerde set van twee 2-Weg luidsprekers van het merk SkyTec met een maximaal vermogen 240 watt (120 watt per luidspreker). Uitstekende geluidsweergave en derhalve geschikt als HiFi en surround luidsprekers. Ook zeer geschikt als achtergrond luidsprekers in horeca gelegenheden.

Uitermate geschikt voor eindeloze toepassingen door de hoge SPL. Stabiele klankweergave door de combinatie van een 6,5″ (16,5cm) woofer met een 1″ (2,5cm) tweeter.

Kenmerken
2-weg luidsprekers.
6.5″ Woofer met mica conus.
1″ Mylar dome tweeter (2,5cm).
Incl. montagebeugels voor wand of plafondmontage.
Levering per paar.

Specificaties
Vermogen: 120 Watt maximaal per speaker.
Impedantie: 8 Ohm.
Frequentiebereik: 40Hz ~ 20kHz.
Gevoeligheid SPL@1W/1m: 89dB.

Afmetingen en gewicht
Afmetingen: 19 x 22 x 30cm.
Gewicht: 2,6kg (per stuk).


SkyTec 2 x 150W DJ PA versterker SPL300

Deze SkyTec SPL300 versterker heeft gescheiden volumeknoppen en een clipping indicator voor elk kanaal. De piek limiter voorkomt overbelasting teneinde een perfect geluid te produceren. Het maakt gebruik van de nieuwste amplificatietechnologie die prestaties en flexibiliteit waarborgt. Een apparaat dat ideaal is voor de beginnende DJ. Geschikt voor 19 “-toepassingen.

Kenmerken
2x 150 watt versterker.
RCA ingang voor het aansluiten van elke audiobron.
Piek indicator LED/limiter.
Speaker schroefklemmen voor het aansluiten van de luidsprekers.
Geschikt voor 19″ Rack montage.

Specificaties
Max Vermogen 300W.
Uitgangsvermogen:4 Ohms 2x 150W.
Frequentie bereik 20Hz – 20kHz.
THD <0.5%. Distortion >98dB.
Signaal/ruis verhouding >95dB.
Crosstalk >82dB.
Impedantie >4 Ohm.
Input gevoeligheid 775mV.
Input impedantie 10kOhm.
Aansluitspanning 230Vac / 50Hz.

Levering
1x Versterker.
1x Stroomkabel.
Handleindg.

Afmetingen en gewicht
Afmetingen 482 x 270 x 88mm (19″ x 2U).
Gewicht 3.7kg.


Vonyx STM2270 DJ Mixer met Bluetooth, MP3 & geluidseffecten

Vonyx STM2270 DJ Mixer met Bluetooth, MP3 & geluidseffecten. Een compacte mixer voor de beginnende DJ met vele aansluitmogelijkheden en functies. Zo is de mixer voorzien van twee lijningangen, een phono ingang (platenspeler) en USB / SD speler met Bluetooth functie, een 2x 5-bands equalizer, 8 verschillende instelbare geluidseffecten en een crossfader.

Vergis je dus niet! Deze mixer heeft, ondanks zijn kleine afmetingen, aardig wat in huis. Zo kan je dus je muziek die op je tablet of smartphone staat draadloos streamen via Bluetooth. Ook is het mogelijk om muziek die op een USB stick of SD kaart staat rechtstreeks op de mixer af te spelen met behulp van de ingebouwde MP3 speler. Voor alle overige apparatuur zijn er twee lijningangen beschikbaar waarop je bijvoorbeeld een CD-speler, laptop, MP3 speler etc. kunt aansluiten. Voor de liefhebbers is deze mixer voorzien van een Phono ingang (speciale ingang voor platenspelers). Er zijn dus voldoende mogelijkheden om je audioapparatuur aan te sluiten voor het maken van de mooiste overgangen en mixen.

Qua functies doet deze Vonyx STM2270 DJ Mixer met Bluetooth, MP3 & geluidseffecten ook niet onder voor andere mixers. Zo is deze mixer voorzien van een 5-bands equalizer per kanaal zodat je de klank per kanaal helemaal naar wens kan instellen. Met de 8 instelbare geluidseffecten (snelheid en volume) voeg je eenvoudig een leuk effect toe aan je muziek. De crossfader zorgt ervoor dat je je overgangen mooi en vloeiend kan maken. Uiteraard ontbreken ook een microfoon- en hoofdtelefoonaansluiting niet. Als DJ moet je natuurlijk wel de mogelijkheid hebben om je publiek toe te spreken en moet je natuurlijk ook alvast het volgende nummer klaar kunnen zetten. Dat is allemaal geen enkel probleem met deze Vonyx STM2270 DJ Mixer met Bluetooth, MP3 & geluidseffecten.

Kenmerken

Bluetooth ontvanger voor draadloos muziek streamen.
USB / SD MP3 speler, speel MP3 muziek rechtstreeks vanaf USB stick of SD kaart.
4 kanalen totaal, w.o. 2 lijningangen en 1 phono ingang.
2x 5-bands equalizer (Links / rechts).
8 geluidseffecten, volume en snelheid instelbaar.
Toewijsbare crossfader voor vloeiende overgangen.
CUE (voorluister) functie per kanaal.
RCA in- en uitgangen.
6.3mm jack aansluiting voor hoofdtelefoon.

Specificaties

Frequentiebereik: 20Hz – 20kHz.
THD: <0.05%. Equalizer: + /- 10dB. Microfooningang: 10mV/10k. Lijningangen: 300mV/30k. Phono ingang: 15mV/22k. Outgangsniveau: 2V/400 Ohm. Hoofdtelefoon impedantie: 16 - 32 Ohm. Signaal ruisverhouding: >70dB.
Aansluitspanning: 14Vac/600mA (230V netadapter meegeleverd).

Afmetingen en gewicht

Afmetingen 200 x 200 x 35mm.
Gewicht 1 kg.


Fenton DJ Accessoire Kit MK-II

Complete Disco accessoire set voor de beginnende DJ.

Complete DJ kit met alles wat een startende DJ nodig heeft om zijn mixer, versterker & luidsprekers op elkaar aan te kunnen sluiten. Ook handig als reserve kit zodat je altijd een extra kabel, microfoon of koptelefoon bij de hand hebt.

Inhoud van de set
Koptelefoon met 3.5mm stereo jack.
Converter van 3,5 mm tot 6,3 mm jack.
Voorzien van in-line volumeregelaar.
XLR microfoon.
Luidsprekersnoer 0.75mm2 (10 meter).
Kabel (2.5 meter) met stereo 2 RCA – 2 RCA aansluiting.
Kabel (1.5 meter) met 3.5mm stereo jackplug naar 2 RCA aansluiting, bijvoorbeeld voor het aansluiten van laptop, smartphone of tablet..
Zowel de hoofdband als de oorschelpen zijn voorzien van zacht leer.


SkyTronic Audiokabel: 2x RCA – 2x RCA 1.2m

1.2 meter RCA / Tulp kabel.
Stereo 2 x RCA / Tulp naar 2 x RCA / Tulp.

SkyTec

Ean 3578220603402
SKU 60000340

Uit voorraad leverbaar

SkyTec

EUR

Actieprijs vandaag : 239.00 Euro

Ga naar SkyTec geluidsinstallatie “Small DJ” met o.a. Bluetooth mixer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *