Fenton Complete Stereo installatie met RP108B Platenspeler kopen

Fenton Complete Stereo installatie met RP108B Platenspeler 3437 kopen met voordeel

 Stereotorens kopen

Direct genieten van het zwarte goud met deze complete stereo installatie

Complete zwarte stereo installatie met RP108B platenspeler. Direct genieten van je oude verzameling vinyl? Het kan met deze veelzijdige stereo installatie. De installatie wordt compleet geleverd zodat je na ontvangst direct aan de slag kunt. Voor de volledigheid worden er extra audiokabels meegeleverd zodat je ook een telefoon, laptop, tablet, cd speler, etc. kunt aansluiten. Voor het aansluiten van de speakers wordt een rol van 10 meter kabel meegeleverd die naar wens in 2 stukken geknipt kan worden. De versterker beschikt over 2 microfooningangen waardoor het mogelijk is om mee te zingen met de muziek.

Het leuke van de platenspeler is dat deze ook over ingebouwde speakers beschikt. Wil je in de zomer ook buiten genieten van het zwarte goud? Geen probleem! Zet de platenspeler gewoon buiten (niet in de zon natuurlijk) en de muziek komt uit de ingebouwde speakers. Geen gesleep dus met de versterker of de speakers. Een andere geweldige feature is dat de RP108B beschikt over een USB aansluiting dus het digitaliseren van jouw verzameling vinyl behoort ook tot de mogelijkheden.

Ga terug naar vroeger en geniet van gezellige avonden thuis onder het genot van een LP of door met elkaar een avondje karaoke te doen. Het is allemaal mogelijk met deze complete stereo installatie.

Platen en platenhoezen zijn kwetsbaar. Berg je platencollectie daarom veilig op in één (of een set) van onze handige platenkoffers.

Deze set bestaat uit:1x Fenton RP108B zwarte platenspeler met stereo speakers 1x Skytronic 400W Stereo versterker met 2x Microfooningang1x Fenton SHFB658B boekenplank luidsprekers 5″ – Zwart (Set)2x SkyTronic Audiokabel: 2x RCA – 2x RCA 1.2m1x SkyTronic Audiokabel: 2x RCA / Tulp – 1x 3.5mm Jack 1.5m1x SkyTronic 0.75mm2 Luidsprekerkabel, 10m

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


Fenton RP108B zwarte platenspeler met stereo speakers

Je collectie beluisteren of digitaliseren, het kan met de Fenton RP108B

Fenton RP108B platenspeler

De Fenton RP108B zwarte platenspeler met stereo speakers is niet zomaar een platenspeler. In feite is het een platenspeler met ingebouwde versterker en speakers waardoor er geen aparte stereoinstallatie nodig is. Uiteraard kan hij zonder problemen op een stereo installatie aangesloten worden, maar het hoeft niet. De ingebouwde stereo speakers zorgen ervoor dat je direct weer kunt gaan genieten van dat heerlijke gevoel wat het opzetten van een plaat teweeg brengt. En daarna komt natuurlijk dat unieke geluid wat zo kenmerkend is voor vinyl. Een tikje of een krasje, de charme van het draaien van een plaat zal nooit verdwijnen. De volumeknop is subtiel verlicht met een blauwe gloed.

Digitale unit

De RP108B is niet alleen ontworpen voor het draaien van platen. Want ‘onder de kap’ bevindt zich namelijk een digitale unit met USB aansluiting waarmee de speler aangesloten kan worden op een computer. Met de meegeleverde USB kabel en software is het zo erg eenvoudig om een LP om te zetten naar mp3. Hoe mooi het draaien van een plaat ook is, soms kan het gewoon niet (onderweg bijvoorbeeld) en dan is het ideaal als je je collectie gewoon in mp3 formaat op je telefoon of een USB stick hebt staan.

Volwaardige platenspeler

Fenton RP108B platenspeler

De RP108 is een volwaardige platenspeler met enkele handige features en geschikt voor de meest gangbare formaten (7”, 10” en 12”). Zo beschikt hij over 2 snelheden, 33⅓ en 45 toeren. De eerste wordt natuurlijk gebruikt voor de 12″ albums of verzamelaars terwijl de andere gebruikt wordt voor de kleinere singles. De benodigde adapter die vaak voor deze singles nodig is wordt uiteraard meegeleverd. Een andere handige (uitschakelbare) feature is de auto stop functie. Deze functie zorgt ervoor dat de draaitafel stopt met draaien zodra het einde van een plaat is bereikt. Onnodig lang doordraaien met slijtage van de naald tot gevolg wordt hierdoor vermeden voor een nog langere levensduur van de naald.

Platen en platenhoezen zijn kwetsbaar. Berg je platencollectie daarom veilig op in één (of een set) van onze handige platenkoffers.

Kenmerken

Draaitafel met snaaraandrijving en incl. naald, element en adapter voor singles.
Automatische stop aan het eind van een plaat (aan / uit schakelbaar).
Levering incl. software en USB kabel voor opname (mp3) via computer.
Blauwe LED verlichting bij volumeknop.
Ingebouwde stereo luidsprekers.
Hoge kwaliteit behuizing met zwarte  afwerking.
Lijnuitgang (RCA / tulp) voor aansluiting op geluidsinstallatie.
Levering incl. stofkap.

Specificaties

Snelheid platenspeler: 33⅓ & 45 toeren.
Afspelen van 7”, 10” en 12” LP’s mogelijk.
Lijnuitgang: RCA.
Aansluitspanning: 5Vdc / 1000mA (netadapter meegeleverd).

Minimale systeemeisen van de software

PC notebook of desktop met dual-core processor zoals Intel Centrino Duo, Core 2 Duo, of AMD equivalent, 2GB RAM geheugen.
Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7, 8, of 10.
Monitor: Minimum resolutie van 1024 x 768.
Beschikbare USB poort.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 280 x 320 x 110mm.
Gewicht: 1.7kg.


Skytronic 400W Stereo versterker met 2x Microfooningang

Solide 400W stereo karaoke versterker met twee microfooningangen. Voorzien van vier lijn / AUX ingangen voor bijvoorbeeld een CD / DVD speler, TV, tuner oid. Luidspreker bevestiging via stevige klemterminals.

De versterker is voorzien van twee microfooningangen welke voorzien zijn van toon, volume en echo regeling. De geluid van de lijningangen en microfooningangen kan naar wens worden afgesteld met de hoog en laag toonregeling. Door het 2x 50W rms vermogen past deze stereo versterker ook prima in een kleine hifi setting.

Kenmerken
2 Microfooningangen met individuele volumeregelaar en echo-effect.
2 Bands toonregeling en master volumeregelaar.
Geschikt voor karaoke.
Ingangen voor DVD, CD Karaoke, cassettespelers en twee microfoons.
Uitgangsvermogen
2x 50W rms.
2x 200W max..
.
Blauwe power LED.
4 Stereo lijningangen met RCA-jacks.
Terminals voor de luidsprekers.

Specificaties
Impedantie 8 Ohm.
Input sensitivity:Line 500mV.
Power Supply 230Vac, 50Hz.

Afmetingen en gewicht
Afmetingen 92 x 275 x 250mm.
Gewicht 2.5kg.


Fenton SHFB658B boekenplank luidsprekers 5″ – Zwart (Set)

De Fenton SHFB658B is een moderne stereo speakerset met een 2-weg crossover. De speakers zijn uitgerust met een 5″ woofer en een 1″ tweeter voor een optimaal resulaat. De 2-weg technologie zorgt voor een fantastisch diepe bas terwijl de tweeter zorgt voor vloeiende overgangen van midden naar hoge frequenties. Door de formidabele geluidskwaliteit van de speakers zijn deze zeer geschikt voor home-cinema gebruik (films kijken) of voor het luisteren naar muziek. De speakers zijn voorzien van een afneembaar front met zwart geluidsdoorlatend doek. Het aansluiten van de speakerkabel gebeurt door middel van 2 klemterminals.

Kenmerken
Speaker versie 5″ woofer + 1″ tweeter.
2-Weg technologie.
Breed frequentiebereik.
Formidabele geluidskwaliteit.
Uitstekende klankkleur.
Elegante behuizing.
Geleverd als set van 2 speakers.

Specificaties
Systeem 2-Way.
Power Continue 2 x 120W.
Crossover frequentie 65Hz – 20kHz.
Impedantie 8 Ohm.
SPL @ 1W/1m 86dB.

Afmetingen en gewicht
Afmetingen: 280 x 175 x 177mm per speaker.
Gewicht: 4.1kg.


SkyTronic Audiokabel: 2x RCA – 2x RCA 1.2m

1.2 meter RCA / Tulp kabel.
Stereo 2 x RCA / Tulp naar 2 x RCA / Tulp.

SkyTronic Audiokabel: 2x RCA / Tulp – 1x 3.5mm Jack 1.5m

Standaard 3.5mm Jack naar 2 x Tulp / RCA audio snoer.  Wordt ondermeer toegepast om computers, laptops, smartphones en andere geluidsbronnen aan te sluiten op een mengpaneel of versterker.

Kenmerken:

Kwaliteit audiosnoer.
2 x Tulp / RCA naar 3.5mm Jack.
1.5 meter.


SkyTronic 0.75mm2 Luidsprekerkabel, 10m

Eenvoudige luidspreker kabel voor kleine, vaste installaties. Rood / zwart polariteitsindicatie. Stevige PVC mantel.

Kenmerken

Rood / Zwart polariteitsindicatie..
Stevige PVC mantel.
Levering in lengtes van 10m..

Fenton Stereotorens

Ean
SKU 60000417

Stereotorens

Fenton

EUR

Actieprijs vandaag : 159.00 Euro

Ga naar Fenton Complete Stereo installatie met RP108B Platenspeler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *